SuperZeroes

Eejeejo, verlang jij ook zo terug naar die tijd? De tijd van TMF, Hyves & SMS? De jongens van SUPERZEROES nemen je mee in hun Tijdmachine! Warp 1.9 terug naar de jaren ‘00, waar je ging schuifelen met je Hartendief op Enrique Iglesias, je broer Limewire doorzocht naar de nieuwste tracks van Patrick Jumpen, en jij het Topje Van Je Zus voor het eerst uit de kast trok. Een act met non-stop zeroes, dansplaatjes & bomvol “ojaa”-momentjes!

Ruben & Bram zijn zeker niet nieuw in de scene. Na 500+ boekingen op hun naam hebben staan is het tijd voor iets nieuws! Met deze act worden krachten gebundeld, om die flashback naar vroeger beter dan ooit terug te brengen op de dansvloeren!

Boek nu

SuperZeroes op jou feest? Dat kan! Vraag vrijblijvend een offerte aan bij Nexus Agency of neem contact met ons op. Alle informatie betreffende de mogelijkheden van de boeking vind je hier. Zorg voor een onvergetelijk feest wat je terugbrengt naar de goede oude tijd. Nexus Agency is het artiestenbureau waar je exclusief SuperZeroes kunt boeken.

Back to the ‘00

Deze jongens van SuperZeroes nemen je terug naar de ’00. De tijd van TMF, Hyves en SMSen. Terug naar de hits van de jaren ’00 met alle herinneringen die daarbij horen. Daarom heeft Super Zeroes al meer dan 500 boekingen op hun naam staan en zijn ze ongekend populair bij een breed publiek. Ook niet zo gek met de bekende muziek die ze draaien! Ongekende, oude hits voor de jeugd en de lekkerste meezingers voor de oudere generatie!

Online boeken

Deze feestexplosie wordt een gegarandeerd succes en de vliegt voorbij met de hits van de SuperZeroes. Vraag nu vrijblijvend een offerte aan en boek de SuperZeroes vandaag nog! Zoek via ons snelle zoek en boek formulier. Vraag dan vrijblijvend een offerte aan met de data waarop je SuperZeroes wilt boeken. Daarna ontvang je de mogelijkheid om SuperZeroes direct vast te leggen of vrijblijvend een optie te plaatsen. Laat het feest beginnen!

SuperZeroes

SuperZeroes kun je boeken bij ons, Nexus Agency. Met onze kennis en ervaring wordt het hele boekingsproces goed voor jou geregeld. Daarom staan we voor jouw klaar vanafhet moment van de aanvraag van de offerte, tot het moment dat de artiest het podium betreedt. Zo regelen wij altijd alles vlot en in goede samenwerking met de opdrachtgever. Wij zetten voor iedere klant een paar stappen harder in de goede richting en wij gaan altijd voor het beste eindresultaat. We hebben meer dan 5 jaar ervaring als boekingsbureau en we werken veel met andere bureaus. Dit zorgt voor goede connecties maar ook voor de beste mogelijkheden! Samen gaan we voor het optimale resultaat.

Nexus Agency

Nexus Agency is nauw betrokken en denkt actief mee aan de conceptontwikkeling van de te boeken acts. Daarom staan we garant voor een transparante, open samenwerking. Exclusief bij Nexus Agency heb je de keuze uit artiesten, die garant staan voor een onvergetelijke ervaring! Vanzelfsprekend boek je deze artiesten voor de juiste prijs.

Meer weten?

Mail ons App ons Bel ons
Copyright © 2019 Nexus Agency Algemene voorwaarden Privacy