MC Venom

Ahaaa.. Jij bent opzoek naar de kers op de taart…

Gevonden! Het feest is namelijk pas echt compleet met een goede MC in de tent. In dit geval een gruwelijke MC!
MC Venom doet zelfs de saaiste gast kwijlen van geluk.
Met het grootste gemak neemt dit veelzijdige party beest dan ook de hele zaal over.
Zijn krachtige stem geeft de ene na de andere reden om samen de boel eens flink op stelten te zetten.
Woorden schieten deze kerel dus zeker niet tekort!

De manier waarop MC Venom de ene kraker na de andere beat aankondigt is legendarisch.
DJ’s worden dolgelukkig van zijn aanwezigheid en weten dat deze brok MC-ervaring alle voetjes van de vloer weet te lullen.
En hoe! Dat wordt dubbel zo hard raven op veel te dikke sounds.

Het entertainment stroomt deze sfeerbepaler door de aderen en geloof ons maar: die sfeer is beestachtig goed!
MC Venom zorgt ervoor dat je het veel meer dan goed naar je zin gaat hebben. Wij kunnen niet wachten!

Boek nu

MC Venom. De beste MC die je je maar kunt wensen! Tussen de beste deuntjes zorgt zijn krachtige stem voor een partyfibe! Het publiek komt helemaal in de sfeer en wordt aangezet tot dansen. Over elk nummer kan hij wel iets vertellen en zelf is hij ook niet vies van een dansje. Door zijn aanstekelijke praatjes en zijn actieve verschijning krijgt hij iedereen in een feeststemming.

Non-stop genieten

Iemand om de muziek aan elkaar te praten. De perfecte persoon heb je nu gevonden. MC Venom zorgt ervoor dat er geen stilte valt. Maar ook het publiek zal non-stop genieten van de muziek en de gezelligheid die MC Venom met zich meebrengt.

Online artiesten boeken

MC Venom boek je exclusief bij Nexus Agency. Met onze kennis en ervaring wordt het hele proces goed voor jouw geregeld. Daarom kun je van ons verwachten dat wij voor jou klaarstaan, vanaf het moment van de aanvraag van de offerte, tot het moment dat de artiest het podium betreedt. Zo regelen wij graag alles vlot en in goede samenwerking. Wij zetten voor iedere klant een paar stappen extra en wij zorgen altijd voor het beste eindresultaat. We hebben meer dan 5 jaar ervaring als boekingsbureau en we werken veel met andere bureaus samen voor het optimale resultaat. Boek nu MC Venom!

MC Venom aanvragen

Alle artiesten zijn eenvoudig en snel te boeken via onze website. Dit doe je via ons snelle zoek en boek formulier. Blader door ons complete aanbod of zoek gericht op onze website middel van onze categorieën. Heb je een artiest gevonden die je graag wilt boeken? Door middel van het offerteformulier boek je eenvoudig en snel een artiest. Vraag dan vrijblijvend een offerte aan met de data waarop je de artiest(en) wilt boeken. Daarna ontvang je de mogelijkheid om de artiest direct vast te leggen of vrijblijvend een optie te plaatsen en het feest kan beginnen!

Nexus Agency

Onze service stopt niet bij een snelle en correcte afhandeling van boekingen. Wij regelen het zakelijke aspect en de bemiddeling tussen opdrachtgever en artiest tot in de puntjes. Hierdoor kunnen de artiesten zich bezig houden met datgene waar ze goed in zijn: creatieve uitspattingen op muzikaal gebied en entertainment. Nexus Agency is nauw betrokken en denkt actief mee aan de conceptontwikkeling van de te boeken acts. Vanzelfsprekend staan wij garant voor een transparante, open samenwerking. Exclusief bij Nexus Agency heb je de keuze uit artiesten, die garant staan voor een onvergetelijke ervaring! Vanzelfsprekend boek je deze artiesten voor de juiste prijs. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Meer weten?

Mail ons App ons Bel ons
Copyright © 2019 Nexus Agency Algemene voorwaarden Privacy