Loudar!

Mag het ietsje meer zijn?! Deze harde feestbaas freestylet erop los en laat je bloeddruk in no time tot een hoogtepunt stijgen. Hij heeft al vele clubs afgebroken met zijn energieke sets en brengt jou complete madness.

Een ding is zeker: als deze man in de buurt is beleef je een memorabele nacht! Speciaal voor jou mixt hij de ene freestyle track na de andere, zodat jij de controle verliest. Durf je het aan? Loudar is nu eenmaal niet vies van de hardere stijlen en neemt je met een hoop spektakel mee door een tijdperk van freestyle, hardstyle, (happy)hardcore en andere bekende, altijd pompende beats.

Deze freestyle legende improviseert als geen ander en maakt de club met zijn laserhandschoenen en special effects gegarandeerd met de grond gelijk. Hij MC’t en draait met evenveel energie als een vulkaan die op het punt staat om uit te barsten. En dat gaat ook gebeuren! Ben jij er klaar voor om het feestjesamen volledig op zijn kop te zetten? LOUDAR!!!

Loudar kun je ook boeken inclusief sparklers (nep vuurfonteinen, niet brandgevaarlijk), ook geschikt voor binnenlocaties.

Boek nu

Wil jij Loudar boeken voor je knalfeest? Dan ben je bij Nexus Agency aan het juiste adres. Wij verzorgen het hele proces voor jou om deze artiest op jouw feest te laten optreden. Niet alleen wij zorgen voor een feest, Loudar zelf ook. Je kunt Loudar boeken inclusief sparklers (nep vuurfonteinen die niet brandgevaarlijk zijn) en ook geschikt zijn voor binnenlocaties.

Boek je artiest

Loudar is een dj die zich vooral richt op freestyle muziek. Het soort muziek dat je bloeddruk in no time laat stijgen en door snelle tonen de zaal snel vult met muziek. Deze energieke muziek geeft een boost aan al jouw bezoekers en komt de feestsfeer geheel ten goede. Iedereen gaat op in de muziek en niemand wil voor het einde naar huis. Wil je de artiest boeken? Artiesten boeken kan heel gemakkelijk en snel boeken bij Nexus Agency.

Freestyle muziek

Door muziek te mixen spreekt hij vele doelgroepen aan met verschillende muziekstijlen zoals freestyle, hardstyle, (happy)hardcore en andere bekende altijd energieke beats. Van oude happy hardcore tot de nieuwste freestyle muziek. Hierdoor spreekt Loudar een brede doelgroep aan die wel van feesten houdt.

Boek bij Nexus Agency

Via onze website kun je heel gemakkelijk Loudar boeken via het offerte formulier. Hierin kun je je artiest direct vastleggen en boeken voor jouw feest. Nexus Agency regelt dan de rest voor u. Zo hoef je je zich geen zorgen te maken en kan het feest beginnen! Nexus Agency heeft meer dan 5 jaar ervaring in de totaalprogrammering van evenement in samenwerking met Nexus Bookings. Bekijk het gehele aanbod aan artiesten hier of neem contact met ons op.

Meer weten?

Mail ons App ons Bel ons
Copyright © 2019 Nexus Agency Algemene voorwaarden Privacy