Harry

Dé energieke stuiterbal met een focus op FEEST! Met meer dan 200 boekingen per jaar in binnen- en buitenland is Harry een DJ die alle hits van de laatste 20 jaar in een ongekend snel dans-, zing- en drinkbaar tempo voorbij laat komen. Een twee uur durende show of een avondvullend programma vol confetti, sfeer, zijn eigen mix van muziek en zijn aanstekelijke stem.

Boek nu

Met meer dan 200 boekingen per jaar is Harry DE artiest die wil hebben op jouw feest. Wil je dat het publiek uit zijn dak gaat? Geniet van alle hits en vooral een fantastische tijd heeft? Dan moet je kiezen voor Harry. Harry scoort gegarandeerd bij jouw bezoekers en voorziet ze van alle hits van de afgelopen 20 jaar in een ongekend tempo. Alles komt aan bod, voor ieder wat wils!

Harry Boeken

Een twee uur durende show of een avondvullend programma vol confetti, sfeer, zijn eigen mix van muziek en zijn aanstekelijke stem. Met de energie van Harry kan geen enkele bezoeker stil blijven staan. De energieke en gevarieerde muziek zorgt altijd voor succes het publiek. Via onze website kun je heel gemakkelijk Harry boeken via het offerte formulier. Hierin kun je je artiest direct vastleggen en boeken voor jouw feest. Nexus Agency regelt dan de rest voor u. Zo hoef je je zich geen zorgen te maken en kan het feest beginnen! Nexus Agency heeft meer dan 5 jaar ervaring in de totaalprogrammering van evenement in samenwerking tussen Nexus Agency en Nexus Bookings. Bekijk het gehele aanbod aan artiesten hier of neem contact met ons op.

Harry boeken bij Nexus

Harry kun je boeken bij ons, Nexus Agency. Met onze kennis en ervaring wordt het hele boekingsproces goed voor jou geregeld. Daarom staan we voor jouw klaar vanaf het moment van de aanvraag van de offerte, tot het moment dat de artiest het podium betreedt. Zo regelen wij altijd alles vlot en in goede samenwerking met de opdrachtgever. Wij zetten voor iedere klant een paar stappen extra in de goede richting en wij gaan altijd voor het beste eindresultaat. We hebben meer dan 5 jaar ervaring als boekingsbureau en we werken veel met andere bureaus. Dit zorgt voor goede connecties, maar ook voor de beste mogelijkheden! Samen gaan we voor het optimale resultaat.

Nexus Agency

Nexus Agency is nauw betrokken en denkt actief mee aan de conceptontwikkeling van de te boeken acts. Daarom staan we garant voor een transparante, open samenwerking. Exclusief bij Nexus Agency heb je de keuze uit artiesten, die garant staan voor een onvergetelijke ervaring! Vanzelfsprekend boek je deze artiesten voor de juiste prijs. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Meer weten?

Mail ons App ons Bel ons
Copyright © 2019 Nexus Agency Algemene voorwaarden Privacy