Feestnation

Are you ready to #JoinTheNation?

Feestnation betekent helemaal losgaan op female friendly billenshakers en stampen op lekkere uplifting sounds! Maak kennis met twee party-generals die elke tent en elk festival op z’n kop weten te zetten met hun energie en interactie met het publiek.
Ben je klaar om dansend rijk te worden van vliegende Feestnation biljetten die weggeschoten worden door hun cash gun? Dans, geniet en vergeet je schaamte door de gezelligheid en partyvibes die deze boys met zich meebrengen.

The Nation wordt steeds groter en gekker! Of ze nou draaien in een discotheek, tentfeest of op een festival: Het dak gaat eraf! Het is niet voor niks dat dit party duo draait op grote festivals als Freshtival, DEFQON 1 en Hockeyloverz.
Een act die dus zeker niet mag ontbreken in de line-ups van de vetste feesten.

Dus waar wacht je nog op?! #JoinTheNation

Boek nu

Feestnation is de gangmaker van elk feest en valt goed in de smaak bij de jonge doelgroep. Ga helemaal los met vrouwvriendelijke billenshakers en uplifting souds! Deze twee partyanimals zetten elk feest en festival op zijn kop met hun energie. Het hele publiek doet mee en danst op de vetste muziek.

Feestnation is populair

Feestnation wordt voor veel festivals gevraagd en is ongekend populair in Nederland. Denk bijvoorbeeld aan Freshtival, DEFQON 1 en HockeyLoverz. Maar ook voor discotheken en tentfeesten draaien ze gelukkig hun handen niet om. Daarom kun je Feestnation gewoon boeken bij Nexus Agency.

Boek Feestnation bij Nexus

Dans, geniet en vergeet de schaamte door de gezelligheid en partyvibes die deze boys met zich meebrengen. Feestnation wordt steeds groter en gekker en zorgt altijd voor een feest zoals geen enkel ander feest is. Het is ook niet voor niets dat ze voor meerdere grote feesten en festivals hebben gespeeld. Wil je verder nog informatie over prijzen, beschikbaarheid of heb je speciale wensen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij informeren je snel en helpen je ook graag met aanvullende zaken, zoals geluidstechniek of lichtshows. Ook voor special effects ben je bij Nexus aan het juiste adres. Maar onthoud vooral: met Feestnation haal je gegarandeerd het feest in huis!

Online artiesten boeken

Door snel en gemakkelijk ons online offerte formulier in te vullen, ben je vaak dezelfde dag al op de hoogte of je de artiest kan inplannen voor jouw feest. Verder wordt direct alle informatie doorgestuurd om je overal van op de hoogte te stellen. Bovendien zijn al onze offertes kosteloos en vrijblijvend. Je zit daarom niet direct vast aan je boeking en hierdoor kun je overal nog even goed over nadenken. Maar je kunt ook je boeking direct vastleggen. Dan kan het feest direct beginnen!

Boek snel en gemakkelijk

Nexus Agency staat voor transparante prijzen en zorgt ervoor dat je altijd op de hoogte bent van de kosten, welke artiest je ook boekt. Op onze website worden alle artiesten uitgelicht en besproken. Bij veel artiesten wordt de directe en de vanaf prijs benoemd. Zo weet je direct waar je aan toe bent als je een boeking plaatst. Boek nu Feestnation bij Nexus Agency. Zoek je een andere artiest? Neem dan een kijkje bij Nexus Bookings. Nexus heeft meer dan 5 jaar ervaring in de totaalprogrammering van evenement. Bekijk het gehele aanbod aan artiesten hier of neem contact met ons op!

Meer weten?

Mail ons App ons Bel ons
Copyright © 2019 Nexus Agency Algemene voorwaarden Privacy