Buurman & Buurman show

Cum laude afgestudeerd in feest maken zijn ze, Ron Buurman en Bernard Boumans. Met hun Buurman & Buurman Show breken ze iedere (feest)tent af en zetten ze elke zaal op z'n kop! Zo trekken ze door het land met de beste muziek in de breedste zin van het woord, Co2-gun, confetti, toeters, sirenes en de spectaculaire Big Berta. Wat dat is...? Dat moet je komen checken tijdens een Buurman & Buurman Show!

De Buurman & Buurman Show is meer dan alleen een DJ-duo. De show is uniek, omdat je als publiek van het ene avontuur in het andere valt. Het ene moment ga je los op een dancerammer met het volledige arsenaal aan special FX om je oren en het volgende moment ga je in polonaise met Buurman & Buurman over het podium. Of misschien win je wel de IJsprijs of ga je er vandoor met leuke goodies in het Klokkenspel!

Je leest het al: de Buurman & Buurman Show is onmogelijk in woorden te omschrijven; dat moet je gewoon meemaken! Een DJ-show van hoge kwaliteit met heel veel entertainment en feest.

Boek nu

Ron Buurman en Bernard Bouwmans zijn de veelgevraagde Buurman en Buurman Show. Een act die je niet wil missen en waarmee ze elke feesttent afbreken. Zonder enkele moeite krijgen ze het publiek mee en maken ze er een fantastische tijd van. De beste muziek, de vrolijkste beats en het leukste publiek! Jouw bezoekers zullen zich gegarandeerd vermaken dankzij de Buurman en Buurman Show. Met confetti, toeters en sirenes maken ze er spectaculaire avond van en zullen ze al je bezoekers aan het dansen krijgen.

De Buurman en Buurman Show boeken

De gevarieerde muziek van Buurman en Buurman zorgt ervoor dat er altijd iets tussen zit, voor elke bezoeker. Hiermee spreken ze een enorm groot en breed publiek aan. Niet alleen met de energieke muziek trekken ze de aandacht, maar ook met de spectaculaire Big Berta. Wat dat precies is? Dat komt je alleen te weten als je de Buurman en Buurman show boekt!

Een groot feest

Een complete show met winacties, confetti en de leukste muziek. De tijd wordt optimaal besteed op het podium en Buurman en Buurman zorgen ervoor dat jouw publiek een onvergetelijk tijd heeft en niet meer naar huis wil! Een DJ-show van hoge kwaliteit met heel veel entertainment en feest.

Boek online bij Nexus Agency

Via onze website kun je heel gemakkelijk Buurman & Buurman Show boeken via het offerteformulier. Hierin kun je je artiest direct vastleggen en boeken voor jouw feest. Nexus Agency regelt dan de rest voor u. Zo hoef je je geen zorgen te maken en kan het feest beginnen! Nexus Agency heeft meer dan 5 jaar ervaring in de totaalprogrammering van evenement in samenwerking tussen Nexus Agency en Nexus Bookings. Bekijk het gehele aanbod aan artiesten hier of neem contact met ons op.

Buurman & Buurman Show boeken bij Nexus

Buurman & Buurman show kun je boeken bij ons, Nexus Agency. Wij nemen het hele boekingsproces uit handen. Wij staan voor je klaar vanaf het moment van de aanvraag tot het moment dat de artiest bij jou het podium betreedt. Zo regelen wij altijd alles vlot en in goede samenwerking met de opdrachtgever. Wij zetten voor iedere klant een paar stappen extra in de goede richting en wij gaan altijd voor het beste eindresultaat. We hebben meer dan 5 jaar ervaring als boekingsbureau. Dit zorgt voor goede connecties, maar ook voor de beste mogelijkheden! Samen gaan we voor het optimale resultaat!

Nexus Agency

Nexus Agency is nauw betrokken en denkt actief mee aan de conceptontwikkeling van de te boeken acts. Daarom staan we garant voor een transparante, open samenwerking. Exclusief bij Nexus Agency heb je de keuze uit artiesten, die garant staan voor een onvergetelijke ervaring! Vanzelfsprekend boek je deze artiesten voor de juiste prijs. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Meer weten?

Mail ons App ons Bel ons
Copyright © 2019 Nexus Agency Algemene voorwaarden Privacy