Bende van ellende

Deze ellendig goede combinatie liet al vele dansvloeren zweten in zowel binnen- als buitenland en staat garant voor maar liefst 15 jaar ervaring! Deze twee geboren entertainers zijn net zo energiek als ze eruitzien.

De angstaanjagend goede DJ en goedlachse MC serveren je de smerigste deuntjes en weten elk feest met hun uptempo sound direct naar hogere temperaturen te tillen. De Bende van Ellende is niet alleen shinen op kuduro en de nieuwste party-tracks, maar ze brengen ook de fijnste hiphop beats en af en toe een gouwe ouwe dansvloerglijer ten gehore. Hoe dan ook: de bende is on fire en niet meer weg te denken uit de party scene. Samen met het publiek zetten ze iedere tent gegarandeerd op stelten en krijgen ze alle billen aan het trillen. Zorg er dus voor dat je dit gouden duo gezien hebt, want ze brengen nog meer spektakel dan je gewend bent.

Bereid je voor op een hele bende chaos en gekkigheid, die je van begin tot eind versteld doet staan.

Boek nu

Kent je ze al? Dé Bende van Ellende? Deze twee geboren entertainers die samen De Bende van Ellende vormen, zijn net zo energiek als dat ze eruitzien. Dit ellendig goede duo liet in binnen- en buitenland al vele dansvloeren zweten. En dat zijn er heel wat… De angstaanjagend goede DJ en goedlachse MC laten de meest populaire deuntjes horen. Dit duo weet elk feest met hun uptempo sound direct naar een hogere temperatuur te tillen. Met dit ellendig goede duo in de tent is niets te gek en staat niemand stil.

Bende van Ellende boeken

De Bende van Ellende is niet alleen maar shinen en de nieuwste party-tracks, maar ze brengen ook de fijnste hiphop beats en draaien af en toe een gouwe ouwe. Hoe je het ook wendt of keert, deze bende is ON FIRE en is niet meer weg te denken uit de party scene. Ze zetten de tent gegarandeerd op stelten met hun hits en krijgen alle billen in de zaal aan het trillen. Dit gouden duo moet je natuurlijk een keer geboekt hebben, want ze brengen meer spektakel op het feest dan je ooit had durven dromen.

Boek nu bij Nexus

Hoe gaaf zou het zijn om deze twee entertainers bij jouw feest te laten optreden! Bereid je vooral voor op een hele bende chaos en gekkigheid, die je van begin tot eind versteld doet staan. Boek ze nu voor jouw feest! Nexus heeft meer dan 5 jaar ervaring in de totaalprogrammering van evenement. Bekijk het gehele aanbod aan artiesten hier. Op zoek naar andere artiesten? Neem dan een kijkje bij Nexus Bookings.

Online boeken bij Nexus Agency

De Bende van Ellende kun je boeken bij ons, Nexus Agency. Met onze kennis en ervaring wordt het hele proces goed voor jouw geregeld. Je kunt van ons verwachten dat wij voor jou klaarstaan. Vanaf het moment van de aanvraag van de offerte, tot het moment dat de artiest het podium betreedt. Zo regelen wij graag alles vlot en in goede samenwerking. Wij zetten voor iedere klant een paar stappen harder in de goede richting en wij gaan altijd voor het beste eindresultaat. We hebben meer dan 5 jaar ervaring als boekingsbureau en we werken veel met andere bureaus samen voor het optimale resultaat. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Meer weten?

Mail ons App ons Bel ons
Copyright © 2019 Nexus Agency Algemene voorwaarden Privacy